Configuratie

Voor de configuratie van de HortiMaX-Go! bekijkt u de volgende onderwerpen:

• Systeeminstellingen Voor een werkend systeem dient u de taal, meeteenheid en aanwezige Smart Switches in te stellen. Bekijk Systeeminstellingen.
  • Configuratie-instellingen Voordat de regelingen volautomatisch sturen, dient u diverse configuratie-instellingen en regelwaarden in te stellen. Bekijk Configuratie-instellingen.
  • Klimaatinstellingen Voor een juiste werking van ventilatie en schermen dient u de looptijd en openingsrichting in te stellen. Bekijk Klimaatinstellingen.
  • Irrigatie-instellingen Voor de configuratie van de irrigatieregeling dient u onder andere kranen toe te wijzen aan kraangroepen en sensoren te kalibreren. Bekijk Irrigatie-instellingen.